Galeria Roma është një rezidencë luksoze me vendndodhje perfekte, cilësi superiore dhe dizajn elegant që ofron eksperienca unike të të jetuarit apo të bërit biznes.

GALERIA ROMA

GALERIA ROMA

Galeria Roma sjell një koncept të ri të të jetuarit: Apartamente luksoze dhe hapësira shërbimi të përshtatshme për cdo lloj biznesi në qendër të Tiranës.
  • Vendndodhja:

    Rruga Kavajes

Website

GALERIA ROMA

Galeria Roma sjell një koncept të ri të të jetuarit: Apartamente luksoze dhe hapësira shërbimi të përshtatshme për cdo lloj biznesi në qendër të Tiranës.
  • Vendndodhja:

    Rruga Kavajes

Website