Galleria Roma Project

GALERIA ROMA

Galeria Roma është një rezidencë luksoze me vendndodhje perfekte, cilësi superiore dhe dizajn elegant që ofron eksperienca unike të të jetuarit apo të bërit biznes.

  • Vendndodhja:

    Rruga Kavajes

Open Project