Project Project 1

UNICO

Rezidencë ikonë që sjell një fazë të re jetese në Tiranë me një këndvështrim të hapur ndaj botës. Unico është personifikim i arkitekturës së sofistikuar, standarteve europiane të inxhinierisë dhe kombinimeve elegante të materialeve që flasin gjuhën e përsosmërisë italiane dhe gjermane.

  • Vendndodhja:

    Rruga Nikolla Tupe

Open Project