Scroll

Galeria Roma është një rezidencë luksoze me vendndodhje perfekte, cilësi superiore dhe dizajn elegant që ofron eksperienca unike të të jetuarit apo të bërit biznes.

GALERIA ROMA

Rezidencë ikonë që sjell një fazë të re jetese në Tiranë me një këndvështrim të hapur ndaj botës. Unico është personifikim i arkitekturës së sofistikuar, standarteve europiane të inxhinierisë dhe kombinimeve elegante të materialeve që flasin gjuhën e përsosmërisë italiane dhe gjermane.

UNICO
NEW PROJECT
NEW PROJECT
NEW PROJECT
NEW PROJECT
NEW PROJECT

GALERIA ROMA

Galeria Roma sjell një koncept të ri të të jetuarit: Apartamente luksoze dhe hapësira shërbimi të përshtatshme për cdo lloj biznesi në qendër të Tiranës.
  • Vendndodhja:

    Rruga Kavajes

Website

UNICO

Një projekt madhështor në rrugën e tij për tu bërë një pikë e re referimi në Tiranë, një vend ku të gjithë duan të jenë.
  • Vendndodhja:

    Rruga Nikolla Tupe

Website

NEW PROJECT

Website

NEW PROJECT

Website

NEW PROJECT

Website

NEW PROJECT

Website

NEW PROJECT

Website