Teknologji

Struktura antisizmike
Ne ofrojmë sistemet më inovative për tu mbrojtur nga tërmetet më të forta dhe rreziqet tektonike.
Hidroizolimi
Ndërtesat tona janë të pajisura me teknologji hidroizoluese për tu ruajtur nga shiu dhe lagështia. Sistemi hidroizolues parandalon lagështinë e padëshiruar të depërtojë në mure, duke mos lejuar kështu mykun të rritet.
Efiçenca energjetike
Ndër përfitimet që mund të vijnë nga investimet e efiçencës së energjisë në ndërtesat tona janë reduktimi i përdorimit të energjisë për ngrohjen/ftohjen e hapësirës dhe ujit; reduktim i energjisë elektrike për ndriçim, makineri zyre dhe pajisje shtëpiake; kërkesa më të ulta për mirëmbajtje; komoditet i përmirësuar.
Izolimi akustik
Izolimi akustik dhe sistemet moderne të kondicionimit të ajrit janë të integruara në të gjitha konstruktet tona. Izolimi akustik thith valët e zërit, duke parandaluar kalimin e tyre në dhomën tjetër.
Teknikat e sigurise
Të gjitha objektet tona janë të pajisura me teknologjitë më të fundit dhe më progresive të sigurisë, për t'u siguruar që ato u ofrojnë klientëve tanë sigurinë e nevojshme për të luftuar të gjitha fatkeqësitë natyrore. Ne aplikojmë standardet më të larta higjienike për të parandaluar gjithçka që mund të prishë shëndetin dhe sigurinë e punëtorëve.
Materiale ekologjike
Ne kemi përgjegjësinë për të mbrojtur planetin tonë. Prandaj, kemi gjetur dhe zbatuar mënyra për të përmbushur nevojat tona pa rrezikuar mjedisin. Me përdorimin e materialeve ekologjike, ne dërgojmë një mesazh që na intereson mjedisi ku jetojmë dhe rrisim fëmijët tanë.
Fasada e ventiluar
Izolimi termik është i instaluar në objektet tona për të garantuar komoditet në temperaturat më të ulta e te larta, kursim energjie, performancë më të mirë në kushte lagështie, qëndrueshmëri maksimale dhe cilësi estetike.
Ndriçimi natyral
Fasadat tona kanë sipërfaqe shumë të mëdha prej xhami, të cilat janë me performancën maksimale të izolimit termik. Këto sipërfaqe mundësojnë dritën të depërtojë në çdo ambient, duke rritur cilësinë e jetës dhe kursimin e energjisë.
Siguria nga zjarri
Nga dritaret deri tek vetë struktura e ndërtesës, ne kemi zgjedhur materiale të sigurta nga zjarri për të ndihmuar në mbrojtjen e pronës dhe familjes së klientëve tanë.
Technology Icons-01
Struktura antisizmike

Ne ofrojmë sistemet më inovative tu mbrojtur nga tërmetet më të forta dhe rreziqet tektonike.

Technology Icons-02
Hidroizolimi

Ndërtesat tona janë të pajisura me teknologji hidroizoluese për tu ruajtur nga shiu dhe lagështia. Sistemi hidroizolues parandalon lagështirën e padëshiruar të depërtojë në mure, duke mos lejuar kështu mykun të rritet.

Technology Icons-03
Efiçenca energjetike

Ndër përfitimet që mund të vijnë nga investimet e efiçencës së energjisë në ndërtesat tona janë: Reduktim i përdorimit të energjisë për ngrohjen/ftohjen e hapësirës dhe ujit; Reduktim i energjisë elektrike për ndriçim, makineri zyre dhe pajisje shtëpiake; Kërkesa më të ulta për mirëmbajtje; Komoditet i përmirësuar.

Technology Icons-04
Izolimi akustik

Izolimi akustik dhe sistemet moderne të kondicionimit të ajrit janë të integruara në të gjitha konstruktet tona. Izolimi akustik thith valët e zërit, duke parandaluar kalimin e tyre në dhomën tjetër.

Technology Icons-05
Teknikat e sigurise

Të gjitha objektet tona janë të pajisura me teknologjitë më të fundit dhe më progresive të sigurisë, për t’u siguruar që ato u ofrojnë klientëve tanë sigurinë e nevojshme për të luftuar të gjitha fatkeqësitë natyrore. Ne aplikojmë standardet më të larta higjienike për të parandaluar gjithçka që mund të prishë shëndetin dhe sigurinë e punëtorëve.

Technology Icons-06
Materiale ekologjike

Ne kemi përgjegjësinë për të mbrojtur planetin tonë. Prandaj, kemi gjetur dhe zbatuar mënyra për të përmbushur nevojat tona pa rrezikuar mjedisin. Me përdorimin e materialeve ekologjike, ne dërgojmë një mesazh që na intereson mjedisi ku jetojmë dhe rrisim fëmijët tanë.

Technology Icons-07
Fasada e ventiluar

Izolimi termik është i instaluar në objektet tona për të garantuar komoditet në temperaturat më të ulta e te larta, kursim energjie, performancë më të mirë në kushte lagështie, qëndrueshmëri maksimale dhe cilësi estetike.

Technology-Icons-08-2
Ndriçimi natyral

Fasadat tona kanë sipërfaqe shumë të mëdha prej xhami, të cilat janë me performancën maksimale të izolimit termik. Këto sipërfaqe mundësojnë dritën të depërtojë në çdo ambient, duke rritur cilësinë e jetës dhe kursimin e energjisë.

Technology Icons-09
Siguria nga zjarri

Nga dritaret deri tek vetë struktura e ndërtesës, ne kemi zgjedhur materiale të sigurta nga zjarri për të ndihmuar në mbrojtjen e pronës dhe familjes së klientëve tanë.