Rezidencë ikonë që sjell një fazë të re jetese në Tiranë me një këndvështrim të hapur ndaj botës. Unico është personifikim i arkitekturës së sofistikuar, standarteve europiane të inxhinierisë dhe kombinimeve elegante të materialeve që flasin gjuhën e përsosmërisë italiane dhe gjermane.

UNICO

UNICO

Një projekt madhështor në rrugën e tij për tu bërë një pikë e re referimi në Tiranë, një vend ku të gjithë duan të jenë.
  • Vendndodhja:

    Rruga Nikolla Tupe

Website

UNICO

Një projekt madhështor në rrugën e tij për tu bërë një pikë e re referimi në Tiranë, një vend ku të gjithë duan të jenë.
  • Vendndodhja:

    Rruga Nikolla Tupe

Website