04
Taraca vila (2)
03
Unico 4
4 Vilat (2)
Taraca vila (4)
4 Vilat (7)
07
r6
r7
r8
shushica 5
Unico 5
Unico 20
Unico 23
Unico 27
Unico 29
Pishina (1)
previous arrow
next arrow
04
Taraca vila (2)
03
Unico 4
4 Vilat (2)
Taraca vila (4)
4 Vilat (7)
07
r6
r7
r8
shushica 5
Unico 5
Unico 20
Unico 23
Unico 27
Unico 29
Pishina (1)
previous arrow
next arrow

Projektet

Galeria Roma

Galeria Roma është një rezidencë luksoze që kombinon vendndodhjen e përsosur, cilësinë superiore dhe arkitekturën moderne për të ofruar eksperienca unike në qendër të Tiranës.

Unico

Unico është një rezidencë me kendvështrim të hapur drejt botës që sjell në një vendndodhje ideale arkitekturën e sofistikuar dhe standartet europiane të jetesës metropolitane.

Lake Diamond

Një komunitet i themeluar me fokusin tek natyra, familja, qetësia, argëtimi dhe ndërveprimi social. Për një stil jetese ndryshe, duhet të merrni në konsideratë Lake Diamond Villas & Residences.

Lake Diamond

Një komunitet i themeluar me fokusin tek natyra, familja, qetësia, argëtimi dhe ndërveprimi social. Në rrugëtimin tuaj drejt një jete më të lumtur, duhet ta gjeni veten tek Lake Diamond Villas & Residences.

South Residence

Një mënyrë krejtësisht e re jetese, me një stil të veçantë modern që flet gjuhën e komoditetit, elegancës dhe luksit.

Lake Diamond

Një komunitet i themeluar me fokusin tek natyra, familja, qetësia, argëtimi dhe ndërveprimi social. Në rrugëtimin tuaj drejt një jete më të lumtur, duhet ta gjeni veten tek Lake Diamond Villas & Residences.

The One

The One është një ftesë për të jetuar në një nga zonat më të admiruara në Tiranë. Është një mundësi e rrallë në një komunitet premium e destinacion elitar për të sofistikuar stilin tuaj të jetës.

Rosé Residence

Përjetoni energjinë metropolitane të rezidencës dhe të zonës. E sofistikuar, komode, ekskluzive dhe në një nga vendndodhjet më të preferuara për të jetuar e punuar në Tiranë.

South Residence

Një mënyrë krejtësisht e re jetese, me një stil të veçantë modern që flet gjuhën e komoditetit dhe elegancës. Ekskluzive dhe me facilitetet më moderne në dispozicion.

Arkitektët