GREEN
LIVING,
HAPPY
COMMUNITY

LAKE DIAMOND VILLAS & RESIDENCES ËSHTË NJË MREKULLI ARKITEKTONIKE MODERNE E ZHYTUR PLOTËSISHT NË RRETHINAT E SAJ NATYRORE. SIMBOLIZON NJË VIZION TË SHTËPISË KU NATYRA, FAMILJA DHE PRIVATËSIA NDËRTHUREN NË HARMONI..


Një komunitet i themeluar me fokusin tek natyra, familja, qetësia, argëtimi dhe ndërveprimi social. Në rrugëtimin tuaj drejt një jete më të lumtur, duhet ta gjeni veten tek Lake Diamond Villas & Residences.

Vila

Apartamente

Pishina

Fusha sportive

Lake Diamond Villas & Apartments është një projekt me fokus të fortë te natyra, familja, shoqërizimi dhe mirëqënia e përgjithshme!

Tek Lake Diamond kemi menduar për të gjithë! Fëmijë që rriten aktivë dhe të lumtur, të rinj që ushtrojnë sportet e tyre të preferuara dhe gjyshërit që shijojnë kohën e lirë me miqtë. Këtu do të ndjeni bukurinë dhe qetësinë e natyrës, të qeshurat e fëmijëve dhe ngrohtësinë e diellit në çdo sezon. Mundësitë janë të pafundme që fëmijët tuaj të rriten të shëndetshëm dhe të lumtur.

Këndet e lojërave janë projektuar duke mbajtur parasysh nevojat e fëmijëve për të zhvilluar aftësi sociale, emocionale dhe fizike. Për të gjithë të apasionuarit pas sportit dhe ata që nuk kanë kohë për të ndjekur rregullisht palestrën, fushat sportive në kompleks do t’ju ndihmojnë të qëndroni në formë, të shëndetshëm dhe të kaloni kohën tuaj të lirë në mënyrë produktive. Me kalimin e viteve, ne e kuptojmë gjithnjë e më shumë rëndësinë e aktivitetit fizik dhe socializimit. Kemi menduar edhe për gjyshërit, në mënyrë që ata të gjejnë miqtë dhe motivimin e nevojshëm për të qëndruar aktivë.

Në kodrën mbi Liqenin Artificial të Tiranës, Lake Diamond Villas & Residences është destinacioni për këdo që kërkon të rilidhet me natyrën, familjen dhe miqtë. Ky është vendi ideal për një jetesë pranë natyrës, por pa hequr dorë nga të mirat e kryeqytetit.

Në kodrën mbi Liqenin Artificial të Tiranës, Lake Diamond Villas & Residences është destinacioni për këdo që kërkon të rilidhet me natyrën, familjen dhe miqtë. Ky është vendi ideal për një jetesë pranë natyrës, por pa hequr dorë nga të mirat e kryeqytetit.