Not for everyone!

The One është një ftesë për të jetuar në një nga zonat më të admiruara në Tiranë. Është një mundësi e rrallë për të sofistikuar stilin tuaj të jetesës. Komoditetet e zonës bashkohen me facilitetet rezidenciale për rezultate finale mbresëlënëse. The One është destinacioni për investitorët, si dhe ata që kërkojnë një mënyrë jetese luksoze. Bashkohuni dhe përjetoni eksperiencën më unike në kryeqytet!

Projekti

Gjithçka që kërkoni në vitin 2023!

Vendndodhje ideale, arkitekturë e sofistikuar dhe teknologjitë më të reja në treg. Komoditete moderne të zonës dhe facilitete rezidenciale në shërbim të rezidenteve.

10 kate mbi tokë
4 kate nën tokë
Apartamente
Zyra/Klinika
Komerciale
Poste parkimi
Recepsion


Facilitetet

Vendndodhje strategjike

Hapësira rekreative

Prestigious Location

Entertainment

Shopping Attractions

Business Opportunities

Shërbime moderne

Mundësi biznesi

Komoditet & aksesueshmëri

Facilitete fitnesi

Convenience and
Comfort

Fitness Facilities

Foto Galeri

r7
r6
r5
r2
r4
r3
r1
r8
previous arrowprevious arrow
next arrownext arrow
r7
r6
r5
r2
r4
r3
r1
r8
previous arrow
next arrow

Vendndodhja

Eksperiencat më të rralla në Bllok!

Projektuar për t’u dalluar në zemër të Bllokut. Lehtësisht e aksesueshme dhe përcjellëse e një atmosfere metropolitane të sofistikuar si në qytetet më të zhvilluara europiane.