Your  five star experience!

Eksperienca juaj me  pesë yje!

Unico-01-1

Your   five star experience!

 

Eksperienca juaj me  pesë yje!

 
Një rezidencë që i jep jetë një epoke të re të jetesës në Tiranë me këndvështrim të hapur ndaj botës.
Është një shprehje e dizajnit të sofistikuar dhe kombinimeve elegante të materialeve që shprehin
përsosmërinë italiane dhe gjermane. Unico është një projekt që flet gjuhën metropolitane,
qëndrueshmërinë mjedisore, elegancën dhe vëmendjen ndaj detajeve. Tek Unico synojmë të ofrojmë
përvoja të privilegjuara që do të kthehen në një rutinë të përditshme, potencial të mahnitshëm estetik,
shërbime për adhuruesit e jetesës luksoze dhe standarde frymëzuese për të ardhmen.

Zyra & Dyqane

Apartamente

Recepsion

Vendparkime

Unico është një projekt me cilësi superiore, një ambicie për të shkuar më tej dhe për ta bërë imagjinatën
realitet duke kombinuar elegancën, sistemet më inovative të ndërtimit, materialet më të mira dhe
cilësitë më të larta inxhinierike. Është fryt i një pune të gjatë, shumë të detajuar dhe të mirë-orkestruar
mes një grupi arkitektonik dhe inxhinierik. Ky projekt mban firmën prestigjioze të Atelier 4, si dhe
ekspertizën e profesionistëve inxhinierikë Texas Development, Daton Construction dhe Integris Shpk.
Përdorimi i teknologjive avantgarde dhe sistemeve të avancuara, kombinuar me vëmendjen ndaj
mjedisit e bën Unico një rezidencë që do të mbizotërojë me kalimin e kohës.

07
01
012
023
022
013
02
05
05 (2)
04
04 (2)
03
03 (2)
render 003
render 01
07 (2)
06
06 (2)
previous arrowprevious arrow
next arrownext arrow
07
01
012
023
022
013
02
05
05 (2)
04
04 (2)
03
03 (2)
render 003
render 01
07 (2)
06
06 (2)
previous arrow
next arrow

Vendndodhja

Pozicionuar në Bllok, UNICO do të kthehet në një nga destinacionet më të dëshiruara të kryqytetit. Ofron një mënyrë jetese si askund tjetër, me një ndërthurje të arteve, argëtimit, shërbimeve urbane, modës dhe jetës së natës. Qendra e Tiranës arrihet lehtësisht në këmbë dhe ju jeni gjithmonë vetëm disa hapa larg gjithçkaje!