Misioni

Angazhim afatgjatë për të ndihmuar në formimin e zhvillimit urban, social dhe kulturor të vendit tonë.

Texas Development është krijuar nga një grup investitorësh, specialistë te sektorit, arkitektë me një karrierë shumë të suksesshme, teknikë të shquar të cilët janë bashkuar nga ëndrrat e tyre për të sjellë në tregun shqiptar të ndërtimit përvojën unike të dizajnit italian, teknologjive gjermane dhe menaxhimit anglo-sakson.

Kompania jonë është një kombinim i kapitaleve, përvojave dhe ideve për të sjellë ndërtime luksoze, dizajne ekskluzive dhe teknologjitë më avangarde.

Ju projektojmë në të ardhmen, ju vëmë në qendër të rehatisë, i kushtojmë vëmendje shqisave tuaja me zgjedhjet më elegante dhe shumëfishojmë vlerën e investimit tuaj fillestar në një dimension të ri, unik dhe të papërsëritshëm.

Të nxitur nga ambicia për të bërë një ndryshim në industrinë e ndërtimit në Shqipëri, ne jemi shumë të përkushtuar ndaj çdo projekti, implementimit me rigorozitet dhe kontrollit me përpikmëri të detajeve për rezultatet më të mira.

Vlerat

Këtu tek Texas Development ne besojmë se ndërtimi sipas standardeve evropiane, duke kombinuar vendndodhjet më të mira, dizajnet elegante dhe teknologjitë më të fundit, e bën zhvillimin urban dhe përparimin e qytetit realitetin e ri për të gjithë ne.

Ne krenohemi që jemi fleksibël, të përqendruar dhe inovatorë duke sjellë me sukses projekte elitare në vendndodhjet më të dëshiruara në Tiranë. Projektojmë të ardhmen, përmes shërbimeve unike që nga frymëzimi, konceptualizimi deri në realizimin e shtëpisë së ëndrrave, hapësirës komerciale ose vilës private.

Klientët tanë janë të bindur se blerja e një shtëpie superiore nuk është humbje parash, por një investim i sigurt vlera e të cilit rritet me kalimin e kohës.

Dëgjimi i nevojave të tyre, integriteti dhe ndjeshmëria na shoqërojnë gjatë kontaktit të përditshëm me bashkëpunëtorët dhe klientët e mundshëm. Për ne është e rëndësishme që ata të ndihen të dëgjuar dhe të vlerësuar gjatë të gjithë procesit.

Vendndodhja